Τόρες: «Δε ξέχασα να σκοράρω»

Ο Φερνάντο Τόρες με δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ τόνισε πως δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο να σκοράρει και για το λόγο αυτό υποσχέθηκε πως θα το κάνει σύντομα.

Ο Φερνάντο Τόρες με δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ τόνισε πως δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο να σκοράρει και για το λόγο αυτό υποσχέθηκε πως θα το κάνει σύντομα. Την περασμένη σεζόν ο Ισπανός άσος κατέληξε από τη Λίβερπουλ στην Τσέλσι και το ξεκίνημα του στους «μπλε» ήταν κάτι περισσότερο από εφιαλτικό καθώς σε 18 αγώνες πέτυχε ένα μόλις τέρμα. Η κακή του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα συνεχίζεται και στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του.

«Είμαι 27 ετών και δεν ξέχασα πως να σκοράρω αλλά θα το κάνω σύντομα. Όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη μας δυνατή φόρμα πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Πολλοί περιμένουν να από εμάς να προσφέρουμε τα μέγιστα αλλά έτσι είναι όταν αγωνίζεσαι στην Τσέλσι»,τόνισε ο 27χρονος άσος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: « Είμαι εδώ περίπου έξι μήνες και βλέπω πως υπάρχει ο αέρας του νικητή. Η σεζόν θα είναι μεγάλη και τώρα προετοιμαζόμαστε για αυτήν. Η κατάστασή μου βελτιώνεται όπως και αυτή των συμπαικτών μου. Έχουμε τώρα και καινούργιο προπονητή και θα πρέπει να τον ακολουθούμε πιστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.