Μια ενδιαφέρουσα παράμετρο της συμφωνίας δανεισμού της Μπαρτσελόνα με την Έβερτον για τον Ζεράρ Ντεουλοφέου αποκαλύπτει η «Daily Mail».

Μια ενδιαφέρουσα παράμετρο της συμφωνίας δανεισμού της Μπαρτσελόνα με την Έβερτον για τον Ζεράρ Ντεουλοφέου αποκαλύπτει η «Daily Mail».

Οι Καταλανοί πιστεύουν πολύ στον 19χρονο επιθετικό, τόσο που πρόσφατα ανανέωσαν το συμβόλαιό του για τέσσερα χρόνια με ρήτρα 35 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο ο δρόμος του για τη βασική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα είναι κλειστός προς το παρόν λόγω Μέσι και Νεϊμάρ, οπότε οι «μπλαουγκράνα» αποφάσισαν να τον δανείσουν το καλοκαίρι στην Έβερτον, βέβαιοι ότι ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα τον αξιοποιούσε.

Όμως ο παίκτης δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ και όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, αυτό κοστίζει στην Έβερτον περισσότερα χρήματα!

Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα έχει αναλάβει να πληρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό του ετήσιου συμβολαίου του παίκτη ύψους 1.5 εκατ. ευρώ, αλλά η συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα είναι τέτοια ώστε όταν δεν παίζει οι Άγγλοι πληρώνουν μεγαλύτερο ποσοστό από τους μισθούς του!

Έτσι ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα «πριμοδοτεί» την Έβερτον για να χρησιμοποιεί τον παίκτη και σύμφωνα με τους Άγγλους ο Μαρτίνεθ δεν αποκλείεται να το κάνει στο προσεχές ντέρμπι με τη Λίβερπουλ λόγω ανομβρίας στην επίθεση της ομάδας του.

Ο Ντεουλοφέου πάντως δείχνει να είναι έτοιμος, με δεδομένο ότι πέτυχε 2 γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της ισπανικής Ελπίδων με Βοσνία και Αλβανία.