Βενγκέρ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσω»

Το χειρότερο ξεκίνημα της τελευταίας 20ετίας πραγματοποιεί η Αρσεναλ...

Το χειρότερο ξεκίνημα της τελευταίας 20ετίας πραγματοποιεί η Αρσεναλ. Οχι τόσο λόγω αποτελεσμάτων (ισοπαλία με τη Νιούκαστλ στην πρεμιέρα, ήττα χθες από τη Λίβερπουλ στο “Εμιρεϊτς”) αλλά κυρίως λόγω ψυχολογίας. Καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προετοιμαζόταν υπό διαρκή αμφισβήτηση και αμφιβολία σχετικά με τη δυναμική που θα παρουσίαζε στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι φόβοι των οπαδών της ομάδας επαληθεύτηκαν. Ο Φάμπρεγας έφυγε, ο Νασρί… πακετάρει, αντικαταστάτες τους δεν βρέθηκαν, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά… Δεν χρειάζονται άλλοι λόγοι για να δημιουργηθεί αίφνης “Θέμα Βενγκέρ”! Ο Γάλλος, όμως, φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, πριν οι φήμες αποκτήσουν μορφή… χιονοστιβάδας!

«Δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσω. Εχω μόνο μια λύση: να δώσω το καλύτερο για το σύλλογο, όμως γνωρίζω ότι διανύουμε μία περίοδο κατά την οποία οποιαδήποτε ήττα θα αντιμετωπιστεί ως όνειδος ή ως σεισμός. Την Τετάρτη δίνουμε ένα καθοριστικότατο ματς με την Ουντινέζε στην Ιταλία, όπου κρίνεται η συμμετοχή μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν πιστεύω ότι είναι όλα μαύρα αυτή τη στιγμή. Βλέπω και τη θετική πλευρά. Τώρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ανεβάσω την ψυχολογία των παικτών» δήλωσε ο Βενγκέρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.