Στα ντέρμπι των «αιωνίων» αναφέρθηκε ο Κέβιν Μιραλάς, τονίζοντας πως η εμπειρία που έζησε ήταν τρομακτική, λόγω των όσων γίνονταν στις εξέδρες.

Στα ντέρμπι των «αιωνίων» αναφέρθηκε ο Κέβιν Μιραλάς, τονίζοντας πως η εμπειρία που έζησε ήταν τρομακτική, λόγω των όσων γίνονταν στις εξέδρες. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε πως στα ντέρμπι της πρώην ομάδα του με τον Παναθηναϊκό επικρατούσε χάος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επικείμενη αναμέτρηση της Έβερτον με τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως θα σκοράρει και η ομάδα του θα νικήσει 2-1.

Αρχικά, ο Μιραλάς δήλωσε για τα ελληνικά ντέρμπι: «Έχω παίξει στην Ελλάδα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μπορώ να πως η εμπειρία μου ήταν διαφορετική. Χάος! Είναι ένα ντέρμπι που γίνεται στο γήπεδο και ένα διαφορετικό εκτός γηπέδου. Μπορεί να γίνει τρομακτική η εμπειρία».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μας έχει περάσει στην Έβερτον την ισπανική επιρροή. Παίζω με τον τερματοφύλακα, την άμυνα, τη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Πολλοί παίκτες ακουμπάνε τη μπάλα. Είναι διαφορετικό. Με τον Ντέιβιντ Μόγιες έπαιζα πιο άμεσα με τον Φελαϊνί».

Τέλος, έκανε και την πρόβλεψή του για το ντέρμπι του Λίβερπουλ: «Θα νικήσουμε 2-1 και θα σκοράρουμε εγώ και ο Ρομέλου Λουκάκου».