Ο Πελεγκρίνι, ο Αγουέρο, ο Νάβας, ο Νεγρέδο και η παρέα τους διέσυραν με το εμφατικό 6-0 την Τότεναμ που τελείωσε το ματς έχοντας περισσότερη κατοχή της μπάλας και δυο σουτ λιγότερα από ό,τι η αντίπαλός της!

Ο Πελεγκρίνι, ο Αγουέρο, ο Νάβας, ο Νεγρέδο  και η παρέα τους διέσυραν με το εμφατικό 6-0 την Τότεναμ που τελείωσε το ματς έχοντας περισσότερη κατοχή της μπάλας και δυο σουτ λιγότερα από ό,τι η αντίπαλός της! Οι γηπεδούχοι με τα έξι γκολ που σημείωσαν ξεπέρασαν σε μέσο όρο τα τέσσερα ενεργητικό σε κάθε φετινό ματς στο “Ετιχαντ”, ενώ έχουν πετύχει δέκα περισσότερα στο σύνολο από κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. 

Η Τότεναμ που έχει σημειώσει μονοψήφιο αριθμό τερμάτων και έχει αρνητικό συντελεστή, όσα γκολ είχε δεχθεί συνολικά τις πρώτες 11 αγωνιστικές τα δέχθηκε μαζεμένα σε ένα ματς, αυτό κόντρα στη Σίτι. Από τη συγκεκριμένη ομάδα είχε να δεχθεί μισή ντουζίνα τέρματα 51 ολόκληρα χρόνια. Τελευταία φορά ήταν το Μάρτιο του 1962 (6-2 τελικό σκορ).

Πάμε να δούμε το διασυρμό της Λονδρέζικης ομάδας… Μόλις στο 14” δευτερόλεπτο οι γηπεδούχοι είδαν τον Γιορίς να κάνει μια ασταθέστατη απόκρουση και να δίνει την ευκαιρία στον Νάβας να ανοίξει το σκορ. Τέσσερα λεπτά μετά τη συμπλήρωση της πρώτης μισής ώρας στον αγώνα, ο Σάντρο είπε να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τους “πολίτες” να φθάσουν στη νίκη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο εφιάλτης του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε τελειώσει ακόμα για την παρέα του Βίλας Μπόας. Στο 40′ ο Νάβας αυτή τη φορά έγινε δημιουργός πασάροντας στον Αγουέρο, με τον Αργεντίνο να μην αστοχεί στο αριστερό πλασέ που επιχείρησε.

Δεν είχαν συμπληρωθεί τ5α πρώτα πέντε λεπτά στο δεύτερο μέρος, όταν η προπέρσινη πρωταθλήτρια έστειλε για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα. Σκόρερ και πάλι ο Αγουέρο, με δημιουργό τον Γιάγια Τουρέ. Διασυρμού συνέχεια είχαμε στο 55′ με τον Φερναντίνιο να κάνει την προσπάθεια και τον Νεγρέδο να εκτελεί. Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον παίκτη που άνοιξε το σκορ, τον Νάβας (ασίστ ο Μίλνερ). 

Το αποτέλεσμα
Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 6-0
1-0 (1) Νάβας
2-0 (34) αυτογκόλ Σάντρο
3-0 (41) Αγουέρο
4-0 (50) Αγουέρο
5-0 (55) Νεγκρέδο
6-0 (90+1) Νάβας