Ζητάει αύξηση ο Μπέρμπα

Μπορεί να μην αγωνίζεται στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, παρ' όλα αυτά ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναμένεται να ζητήσει αύξηση αν βέβαια καταφέρει να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Μπορεί να μην αγωνίζεται στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, παρ’ όλα αυτά ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναμένεται να ζητήσει αύξηση αν βέβαια καταφέρει να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Goal.com», ο Βούλγαρος επιθετικός είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί το καινούργιο του συμβόλαιο ζητώντας παράλληλα  περίπου 135 χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίως από τις 90 που παίρνει τη δεδομένη χρονική. Αυτό σημαίνει πως οι ετήσιες αποδοχές του θα αγγίξουν τα 14 εκατ. ευρώ.

Κάτι τέτοιο πάντως δεν είναι πολύ πιθανό να συμβεί καθώς από την πλευρά των «κόκκινων διαβόλων» θέλουν να μειώσουν τις αποδοχές του παίκτη αν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για ανανέωση της συνεργασίας τους. Το τρέχον συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ λήγει το καλοκαίρι του 2012 και από τον Ιανουάριο του ίδιου έτους θα έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του.

Οπότε γίνεται αντιληπτό πως η Μάντσεστερ Γιουνάντετ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα κρατήσει τον παίκτη στο δυναμικό της ή αν θα τον χάσει ως ελεύθερη μεττεγραφή. Πάντως ο 30χρονος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα παρά το γεγονός πως την περασμένη σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ τόσο της ομάδας του όσο και της Πρέμιερ Λιγκ μαζί με τον Κάρλος Τέβεζ.

Από την άλλη στη μεττεγραφική περίοδο που μας πέρασε, για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδας ανάμεσα στις οποίες η Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάλαγα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το επίσημο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.