Με δηλώσεις του σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Σαντρό ξεκαθάρισε πως στη μεττεγραφική περίοδο του καλοκαιριού, δεν είχε καμία επαφή με τη Ρόμα.

Με δηλώσεις του σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Σαντρό ξεκαθάρισε πως στη μεττεγραφική περίοδο του καλοκαιριού, δεν είχε καμία επαφή με τη Ρόμα. Το όνομα του άσου της Τότεναμ συνδέθηκε με τα μεττεγραφικά δρώμενα των Ιταλών, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης τόνισε πως ουδέποτε ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε αλλά θα ήθελε κάποτε να δοκιμάσει τις δυνατότητές τους στην γειτονική μας χώρα.

«Ποτέ δεν είχα συζητήσεις με τη Ρόμα. Αυτή δεν ήταν η μόνη ομάδα που ενδιαφερόταν για εμένα καθώς υπήρχαν πολλές ακόμη που έκαναν το ίδιο. Το πρόβλημα ήταν πως δεν υπήρξε καμία επίσημη πρόταση. Παρ’ όλα αυτά είμαι χαρούμενος που μια τόσο μεγάλη ομάδα ήθελε να με αποκτήσει, ειδικά από ένα τόσο σημαντικό πρωτάθλημα. Σίγουρα θα ήθελα μια μέρα να αγωνιστώ στην Ιταλία. Θα ήταν ένα βήμα προς τα μπροστά για την καριέρα μου»,τόνισε ο 24χρονος παίκτης,

Και πρόσθεσε για την Τότεναμ: «Είμαι πεπεισμένος πως θα έχουμε μια καλή σεζόν στην Τότεναμ. Είναι μια σπουδαία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα και γιατί όχι και τριάδα».