Στον πάγκο της Έβερτον έως το 2019 θα παραμείνει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τα «ζαχαρωτά».

Στον πάγκο της Έβερτον έως το 2019 θα παραμείνει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τα «ζαχαρωτά». Ο έμπειρος τεχνικός άφησε ικανοποιημένους τους ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας, οι οποίοι έσπευσαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, μαζί του. Ο Ισπανός προπονητής φάνηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τη συγκεκριμένη κίνηση της διοίκηση, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που θα παραμείνει στο Λίβερπουλ και τα επόμενα χρόνια.

Χαρακτηριστικά, ο Μαρτίνεθ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να μείνω εδώ για πολλά ακόμη χρόνια. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε την προηγούμενη σεζόν και για αυτά που πετύχαμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η επόμενη χρονιά».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα κατάλαβα πως πρόκειται για έναν ξεχωριστό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση, τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο που με αγκάλιασε από την αρχή και μου έδωσε την ευκαιρία να χτίσω πάνω στις παραδόσεις αυτού του σπουδαίου κλαμπ».