Μπόας: «Όλα καλά με Τόρες»

Να βάλει τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Φερνάντο Τόρες να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην Τσέλσι, θέλησε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.

Να βάλει τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Φερνάντο Τόρες να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην Τσέλσι, θέλησε ο Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο τεχνικός των «μπλε» που είδε τον Ισπανό άσο να δημιουργεί τα δυο γκολ της ομάδας του στο ματς με τη Λεβερκούζεν, ξεκαθάρισε πως τα όποια προβλήματα υπήρχαν έχουν λυθεί και πως τα πράγματα με τον Τόρες πάνε από το καλό στο καλύτερο.

«Συζήτησα μαζί του και ξεκαθαρίσαμε την κατάσταση. Οι όποιες αμφιβολίες που υπήρχαν, πλέον έχουν χαθεί. Είδατε χτες τον Τόρες πως ήταν πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και πως τα έδωσε όλα για τη νίκη αλλά και για τους συμπαίκτες του. Όλοι τους ήταν καταπληκτικοί. Ας ελπίσουμε πως τέτοια γεγονότα δε θα υπάρξουν ξανά. Αν γίνει το αντίθετο πάντως, εγώ είμαι εδώ για να δώσω τη λύση», σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του αναφέρθηκε και στο ματς κόντρα στη Γιουνάιντετ την Κυριακή για την Πρέμιερ Λιγκ : «Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε τον αγώνα. Το ματς αυτό θα είναι πολύ καλό για την αρχή της σεζόν καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι πολύ πιο διαφορετική από την περσινή σεζόν και αυτό θα αποτελέσει πρόκληση για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να πάρουμε μια σπουδαία νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.