Το κάθε πιθανό ενδεχόμενο εξετάζει ο Νικολάς Ανελκά που με δηλώσεις του τόνισε πως μπορεί με το τέλος του συμβολαίου του στην Τσέλσι να μην ανανεώσει και να αποχωρήσει από την ομάδα.

Το κάθε πιθανό ενδεχόμενο εξετάζει ο Νικολάς Ανελκά που με δηλώσεις του τόνισε πως μπορεί με το τέλος του συμβολαίου του στην Τσέλσι να μην ανανεώσει και να αποχωρήσει από την ομάδα. Πρόσφατα ο Αντρέ Βίλας Μπόας αποκάλυψε πως ο Γάλλος στράικερ έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από το «Στάμφορντ Μπιτζ» μόλις λήξει το συμβόλαιό του.

Η συνεργασία του Ανελκά με τους «μπλε» λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος πιστεύει πως δύσκολα θα καταφέρει να συνεχίσει να αγωνίζεται βασικός και για αυτό σκέφτεται να αποχωρήσει. Πάντως ξεκαθάρισε πως είναι χαρούμενος με το ρόλο που έχει στην ομάδα αλλά πιστεύει πως το τέλος του στους Άγγλους πλησιάζει.

«Μπορεί το όνομά μου να βρίσκεται στις λίστες πολλών ομάδων αλλά αυτό δε σημαίνει πως εγώ θα φύγω από την ομάδα. Μου αρέσει η Τσέλσι και από την αρχή ήθελα να μείνω εδώ. Θα δούμε τι θα συμβεί το Δεκέμβρη και αν είμαι ακόμα εδώ τότε θα εξετάσουμε την περίπτωσή μου τον Ιούνιο. Είμαι χαρούμενος εδώ μου αρέσει η ομάδα και πολλά ακόμα αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Βρίσκομαι στην Τσέλσι τέσσερα χρόνια και είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου, θα μπορούσα να ήμουν και καλύτερα αλλά δε διαμαρτύρομαι. Είμαι πλέον πολύ μεγάλος ηλικιακά οπότε θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο 33χρονος στράικερ.