Νάνι: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος στον κόσμο»

Να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο...ονειρεύεται ο Νάνι.

Να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο…ονειρεύεται ο Νάνι. Μετά τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πορτογάλος άσος ανέλαβε το ρόλο του συμπατριώτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και κατάφερε την περασμένη σεζόν να πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Το ίδιο ξεκίνημα έχει και στην εφετινή αγωνιστική περίοδο καθώς ο Νάνι ήδη έχει σκοράρει τέσσερα τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Η περασμένη χρονιά ήταν η καλύτερη στην καριέρα μου και η πιο σταθερή. Όταν είμαι γερός είμαι σίγουρος πως μπορώ να κάνω τα πάντα για την ομάδα μου. Θέλω να αποδείξω πως είμαι καλός ποδοσφαιριστής με μεγάλη ψυχική δύναμη»,τόνισε ο 24χρονος άσος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε και το όνειρο που έχει ως ποδοσφαιριστής: «Έχω ένα όνειρο, να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Αλλά έχω και άλλους στόχους. Όπως το να κατακτώ τίτλους με την ομάδα μου. Ευελπιστώ πως όταν σταματήσω το ποδοσφαίρο, ο κόσμος θα λέει πως ήμουν ένας φανταστικός παίκτης ο οποίος κατέκτησε πολλούς τίτλους. Για να το καταφέρω όμως όλο αυτό θα πρέπει να δουλέψω σκληρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.