Ρίο… Γκράντε

Παρά τους τραυματισμούς ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εξακολουθεί να εμπιστεύεται απόλυτα τον Ρίο Φέρδιναντ για την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρά τους τραυματισμούς ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εξακολουθεί να εμπιστεύεται απόλυτα τον Ρίο Φέρδιναντ για την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Σίγουρα οι τραυματισμοί που είχε είναι σημαντικοί. Μακάρι να ήταν λιγότεροι, αλλά εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο την εμπειρία του όποτε είναι διαθέσιμος. Έχασε κανά δυο ματς και φέτος, αλλά δεν υπάρχει θέμα γιατί με το γεμάτο ρόστερ που έχουμε, χρησιμοποιώ την απουσία του προς όφελος του ροτέισον και της αγωνιστικής εγρήγορσης όλων» είπε ο Σκωτσέζος τεχνικός.,

Και συνέχισε: «Με την Μπόλτον ήταν καταπληκτικός. Από την άλλη είμαστε ενθουσιασμένοι με την απόδοση των Σμόλινγκ, Τζόουνς και Έβανς. Είναι παίκτες με μέλλον μπροστά τους. Είναι φορές όμως που η εμπειρία του Ρίο είναι καταλυτική και κάνει τη διαφορά. Το ξέρουν όλοι αυτό στην ομάδα. Όπως ξέρουν πως κατά διαστήματα θα χρειαστεί να μείνουν στον πάγκο και θα πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αγωνιστούν ξανά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.