Στην αποκάλυψη πως η Μάνσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Εζεκίλ Λαβέτσι και Μάρεκ Χάμσικ προχώρησε το μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδος, Φαούστο Σαλσάνο.

Στην αποκάλυψη πως η Μάνσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Εζεκίλ Λαβέτσι και Μάρεκ Χάμσικ προχώρησε το μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδος, Φαούστο Σαλσάνο. Οι δυο παίκτες της Νάπολι φέρονται να βρίσκονται στη μετεγγραφική λίστα των «πολιτών» και προορίζονται για αντικαταστάτες του Κάρλος Τέβεζ.

Ο προπονητής της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν είναι η πρώτη φορά που θέλει τον Σλοβάκο άσο, καθώς όταν ήταν στον πάγκο της Ίντερ είχε εισηγηθεί για την απόκτησή του, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Από την άλλη, ο Αργεντίνος παίκτης βρίσκεται ήδη στο «στόχαστρο» αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

«Αυτοί είναι δυο ποδοσφαιριστές που αρέσουν πολύ σε εμάς καθώς στόχος μας στη Σίτι είναι να κάνουμε σπουδαία πράγματα και να κερδίζουμε. Ο Χάμσικ έχει γίνει ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής με σημαντική εμπειρία, την ώρα που ο Λαβέτσι είναι καταπληκτικός και μπορεί να «χτυπήσει» εύκολα τον αντίπαλο όταν είναι ένας με ένας», τόνισε ο Σαλσάνο σε ραδιοφωνικό σταθμό.