Το «χρυσό πόδι» στον Γκικς

Ο βετεράνος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάινετ, Ράιαν Γκικς ήταν αυτός που κέρδισε το βραβείο που ακούει στο όνομα, «χρυσό πόδι» σε ειδική τελετή που στήθηκε στο Μόντε Κάρλο.

Ο βετεράνος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάινετ, Ράιαν Γκικς ήταν αυτός που κέρδισε το βραβείο που ακούει στο όνομα «χρυσό πόδι», σε ειδική τελετή που στήθηκε στο Μόντε Κάρλο του Μονακό.

Εκεί ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’, έδωσε το βραβείο αυτό στον Ουαλό μέσο και το όνομά του μπήκε δίπλα σε αυτά των Ντιέγκο Μαραντόνα, Ζινεντίν Ζιντάν και Αλφρέντο Ντι Στέφανο που επίσης έχουν πάρει τον ίδιο τίτλο.

«Είναι σπουδαία τιμή για μένα να κερδίζω τον τίτλο. Ο Σερ Άλεξ είναι ο καλύτερος προπονητής που υπάρχει και είναι ωραίο να βρίσκεται δίπλα μου κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Σύντομα θα πρέπει να σκεφτώ και το τέλος της καριέρας μου αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Αν αύριο τελειώσουν όλα τότε θα μπορώ να πω πως είχα μια σπουδαία καριέρα και δε θα την άλλαζα για τίποτα στον κόσμο», τόνισε ο 37χρονος άσος.

Να σημειωθεί πως ο τίτλος αυτός δίνεται σε παίκτες που ξεπερνάνε το 29ο έτος της ηλικίας του και χαρακτηρίζονται για την προσωπικότητά τους και την παρουσία τους μέσα στο γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.