Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον 1-0: «Έσπασε» τη… σαββατιάτικη κατάρα

Νίχη χωρίς ουσία από τους υποβιβασμένους γηπεδούχους που βάζει και σε μπελάδες τους φιλοξενούμενους.

Τη… σαββατιάτικη κατάρα της «έσπασε» απόψε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπράιτον στην 33η στροφή της Premier League με το γκολ του ΜακΓκόντρικ (19′). Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κερδίσουν στο 12ο εφετινό παιχνίδι τους που έδωσαν Σάββατο, αν και αυτό το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει τη μοίρα τους που θα τους βρει την επόμενη σεζόν στην Championship.

Από την απέναντι πλευρά η Μπράιτον γνώρισε μια απρόσμενη ήττα που ενδεχομένως να τη βάλει και σε μπελάδες παραμονής, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πότερ ήταν κυρίαρχη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν άτυχη και δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Αρχικά στο 56′ σημείωσε γκολ με τον Μόντερ, το οποίο όμως δε μέτρησε ύστερα από υπόδειξη του VAR για οφσάιντ. Έπειτα στο 72′ ο Μοπέι έχασε μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της χρονιάς, αστοχώντας μέσα από τη μικρή περιοχή! Έτσι η Μπράιτον δεν μπόρεσε να πάρει έστω την ισοπαλία και αυτό το αποτέλεσμα την αφήνει στη 16η θέση με 34 βαθμούς και στο +7′ από την επικίνδυνη ζώνη.

Σκόρερ: 19′ ΜακΓκόντρικ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Χέκινγκμποτομ): Ράμσντεϊλ, Μπάλντοκ, Ίγκαν, Μπράιαν, Μπογκλ, Στίβενς, Νόργουντ, Φλεκ, Όσμπορν (81′ Λούντσραμ), Μπρούστερ (65′ Μπερκ), ΜακΓκόλντρικ

Μπράιτον (Πότερ): Σάντσεθ, Γουέμπστερ, Ντανκ, Βέλτμαν, Γκρος (67′ Τζαχανμπάκς), Λαλάνα, Μπισούμα, Μόντερ (67′ Κόνολι), Τροσάρ (82′ Ισκιέρδο), Μοπέι, Γουέλμπεκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.