Η Γουλβς μετά την πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κύπελλο Αγγλίας επικράτησε και για το πρωτάθλημα 2-1! Μαθηματικός υποβιβασμός για τη Φούλαμ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βίωσε δεύτερη συνεχόμενη ήττα από τη Γουλβς στο Μολινό, μετά από εκείνη στις 16 Μαρτίου, για τα προημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας, με το ίδιο σκορ 2-1, αυτή τη φορά για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Μάντσεστερ άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με το παρθενικό γκολ του Σκορ Μακτόμινεϊ με την πρώτη ομάδα, ωστόσο οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν ανατροπή με γκολ του Ντιόγκο Ζότα στο 25′ και αυτογκόλ του Κρις Σμόλινγκ στο 77΄. Οι “κόκκινοι διάβολοι” αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 57ο λεπτό εξαιτίας αποβολής του Άσλεϊ Γιανγκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Τα νέα ήταν σπουδαία για την Τσέλσι, καθώς αν επικρατήσει την Τετάρτη της Μπράϊτον θα ξεπεράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη βαθμολογία, πιάνοντας την πέμπτη θέση. 


Στο άλλο αποψινό παιχνίδι η Γουότφορντ έκανε πάρτι εντός έδρας επί της καταδικασμένης Φούλαμ και πήρε τη νίκη 4-1. Στο 23′ ο Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Ράιαν Μπάμελ ισοφάρισε στο 33ο λεπτό. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε αποκλειστικά στις “σφήκες” καθώς οι Χιούγκς (63′), Ντίνεϊ (69′) και Κίκο Φεμενία (75′) διαμόρφωσαν το τελικό 4-1! Οι Λονδρέζοι μετά από αυτό το αποτέλεσμα είδαν τις όποιες ελπίδες τους να εξανεμίζονται, καθώς υποβιβάζονται και μαθηματικά.