Αν η Μάντσεστερ Σίτι καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρησή της με τη Βιγιαρεάλ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή η νίκη θα είναι το καθοριστικό βήμα της για την πρόκριση, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Αν η Μάντσεστερ Σίτι καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρησή της με τη Βιγιαρεάλ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή η νίκη θα είναι το καθοριστικό βήμα της για την πρόκριση, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Οι «πολίτες» μετρούν μέχρι στιγμής μία ισοπαλία με τη Νάπολι και μία ήττα από την Μπάγερν Μονάχου.
 
«Χρειαζόμαστε μία νίκη για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση, αλλά η Βιγιαρεάλ είναι μία ομάδα με πολλές εμπειρίες από τις συμμετοχές της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι δύσκολο να την κερδίσουμε, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτό το ματς και αυτό θα αλλάξει τα πράγματα στον όμιλο», σχολίασε ο Μαντσίνι.
 
«Δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε απέναντι στην Μπάγερν, ενώ εκείνοι ήταν καλύτεροι και άξιζαν τη νίκη. Τώρα πρέπει να νικήσουμε πάση θυσία. Μπορούμε ακόμα να προκριθούμε, αλλά αυτό εξαρτάται πλέον και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων του ομίλου», συμπλήρωσε ο Ιταλός τεχνικός.