Υμνοι Τσιτσαρίτο για Ντε Χέα

Την άποψη ότι ο Νταβίντ Ντε Χέα βελτιώνεται όλο και περισσότερο μέρα με την ημέρα, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Χαβιέρ Ερνάντες.

Την άποψη ότι ο Νταβίντ Ντε Χέα βελτιώνεται όλο και περισσότερο μέρα με την ημέρα, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Χαβιέρ Ερνάντες.
 
Ο 20χρονος τερματοφύλακας πήρε μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι και έχει δεχτεί κριτική για τα λάθη του στους αγώνες των «κόκκινων διαβόλων» με τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γουέστ Μπρομ.
 
Στη συνέχεια όμως, χάρη σε μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων έχει βοηθήσει τη Γιουνάιτεντ να παραμείνει αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ.
 
«Είναι ένας απίστευτος παίκτης», υποστήριξε ο Μεξικανός συμπαίκτης του Ντε Χέα. «Γνωρίζει ότι το να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ είναι μεγάλη ευθύνη, αλλά το απολαμβάνει και τα πηγαίνει πολύ καλά. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και βελτιώνεται κάθε μέρα που περνάει. Είναι ακόμα πολύ νέος, μόλις 20 ετών και μπορεί να παίξει άλλα 20 χρόνια, αν το θελήσει», σχολίασε ο Τσιτσαρίτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.