Οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γιουνάιντετ φαίνεται πως άφησαν για λίγο στην... άκρη την αντιπαλοτητά τους και είπαν να ασχοληθούν με τον Κάρλος Τέβες.

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γιουνάιντετ φαίνεται πως άφησαν για λίγο στην… άκρη την αντιπαλοτητά τους και είπαν να ασχοληθούν με τον Κάρλος Τέβες. Συγκεκριμένα ένας από τους χορηγούς των «κόκκινων διαβόλων» λίγο πριν το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες, έφτιαξε καμπάνια με το όνομα «Ανακυκλώστε τον Τέβες». Έξω από το γήπεδο του «Ολντ Τράφορντ» θα στηθούν δυο κάδοι, με τον έναν να έχει το μπλε χρώμα και τον άλλο το κόκκινο. Στους κάδους αυτούς οι οπαδοί των δυο ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν τη φανέλα του Αργεντίνου άσου και για αντάλλαγμα θα πάρουν κάποια άλλη της αρεσκείας τους.

Με τον τρόπο αυτό, αρχικά η Γιουνάιντετ θέλει να εκδικηθεί τον παίκτη για το γεγονός πως αποφάσισε να μετακομίσει στη μισητή αντίπαλο, ενώ από την άλλη οι «Πολίτες» θέλουν με την κίνηση αυτή, να πικάρουν τον έμπειρο επιθετικό εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς που επέδειξε προς την ομάδα.

Πάντως οι φανέλες αυτές δε θα πάνε χαμένες καθώς στη συνέχεια οι ιθύνοντες της κίνησης αυτής, θα τις στείλουν στην πατρίδα του Τέβες για φιλανθρωπικό σκοπό.