«Μάχη» Τσέλσι, Γιουνάιντετ για Κράσιτς

Τη δική τους «μάχη» για την απόκτηση του Μίλος Κράσιτς από τη Γιουβέντους αναμένεται να δώσουν η Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ.

Τη δική τους «μάχη» για την απόκτηση του Μίλος Κράσιτς από τη Γιουβέντους αναμένεται να δώσουν η Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ. Πρόσφατα αγγλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως τόσο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που δεν κατάφερε να φέρει τον Λούκα Μόντριτς στο «Όλντ Τράφορντ», όσο και ο Αντρέ Βίλας Μπόας που επίσης δεν  κατάφερε να ντύσει στα μπλε τον Γουέσλι Σνάιντερ, το καλοκαίρι που μας πέρασε, έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στον Σέρβο μέσο.

Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εντάχθηκε στο δυναμικό της «Μεγάλης Κυρίας» το καλοκαίρι του 2010 και μπορεί στην αρχή με τον Λουίτζι Ντελ Νέρι να εντυπωσίασε, αλλά πλέον και υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε, έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

«Αυτός ειναι χαρούμενος στη Γιουβέντους αλλά δεν είναι παίκτης επιπέδου αναπληρωματικού»,τόνισε για τον πελάτη του, ο ατζέντης του Κράσιτς που ξεκαθάρισε επίσης πως αν η κατάσταση αυτή δεν αλλάξει τότε είναι πολύ πιθανό ο 26χρονος παίκτης να αποχωρήσει από τη «Γιούβε».

Τις φήμες αυτές πάντως έρχεται να επιβεβαιώσει και η «Corriere dello Sport» η οποία αναφέρει πως ο Σερ Άλεξ εξετάζει το δανεισμό του Σέρβου άσου για έξι μήνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.