Ο τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναμπ, παραδέχτηκε πως θέλει να τον Κάρλος Τέβεζ στην ομάδα του αλλά τόνισε πως οι «σπερς» δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιό του.

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναμπ, παραδέχτηκε πως θέλει να τον Κάρλος Τέβεζ στην ομάδα του αλλά τόνισε πως οι «σπερς» δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιό του. Το μέλλον του Αργεντίνου άσου στη Μάντσεστερ Σίτι παραμένει δυσοίωνο μετά το επεισόδιο με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στο ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «Πολίτες» επέβαλλαν πρόστιμο στον Τέβεζ και τον άφησαν να προπονείται μόνος του. Πλέον η αποχώρησή του από την ομάδα κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.

«Αν μου αρέσει ο Τέβες; Ναι! Στον καθένα θα άρεσε ο παίκτης αυτός. Είναι πραγματικά σπουδαίος και καταπληκτικός. Όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο δίνει τα πάντα. Δύσκολα πρέπει να υπάρχει ομάδα που να μην τον θέλει. Η αγορά του είναι πάντως ένα άλλο ζήτημα. Εμείς δεν μπορούμε να τον φέρουμε στην ομάδα μας», τόνισε ο Άγγλος προπονητής.