Να καθησυχάσει τους οπαδούς της Τσέλσι θέλησε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.

Να καθησυχάσει τους οπαδούς της Τσέλσι θέλησε ο Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο τεχνικός των «μπλε» ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει λόγος για πανικό μετά τη δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα. Η Τσέλσι γνώρισε τη συντριβή με 5-3 στην έδρα της από την Αρσεναλ για την 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και αυτή ήταν μια εξέλιξη που δεν άρεσε στους φίλους της ομάδας.

«Την περασμένη σεζόν βρισκόμασταν στην ακριβώς αντίθετη στάση και θέση. Σκέφτομαι πως τα πράγματα άλλαξαν προς το τέλος του Οκτώβρη. Αυτή είναι η Πρέμιερ Λιγκ, τα ματς ανάμεσα στις «τοπ» ομάδες είναι πάντα ανοιχτά και το πρωτάθλημα μπορεί να αλλάξει δραματικά ανά πάσα στιγμή», σχολίασε ο Πορτογάλος.

Και πρόσθεσε: «Πριν την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, ήμασταν πίσω από τις τρεις πρώτες ομάδες με την καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω όλους όσους είχαν δηλώσει πως είχαμε αρκετά αμυντικά προβλήματα πριν το ματς αυτό. Κάναμε λάθη και προσπαθήσαμε να παλέψουμε μπροστά. Μπορεί στο ματς με την Μπλάκμπερν να αγωνιστούμε καλύτερα για αυτό δεν πρέπει να υπάρχει πανικός».