Ο πρώην διεθνής Άγγλος επιθετικός Θίο Γουόλκοτ, αποχωρεί από την Έβερτον.

Ο 32χρονος συγκαταλέγεται σε μια ομάδα παικτών που θα αποχωρήσει από την Έβερτον όταν λήξουν τα συμβόλαια τους στο τέλος του μήνα. H ομάδα του Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος ήρθε από την Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 2018 και την προηγούμενη σεζόν έπαιξε ως δανεικός στον πρώτο του σύλλογο, τη Σαουθάμπτον, πρόκειται να αποχωρήσει από το «Goodison Park».

Η έξοδος του θα «συνοδευτεί» από τον Νορβηγό διεθνή Τζος Κινγκ, τον Γιανίκ Μπολασί και τον Μουχάμεντ Μπέσιτς, ενώ ο δανεικός από τη Ρόμα, Ρόμπιν Όλσεν θα επιστρέψει στους «τζιαλορόσι».

Μια επίσημη δήλωση της Έβερτον ανέφερε: «Η Έβερτον μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Τζόσουα Κινγκ, ο Θίο Γουάλτκοτ, ο Γιανίκ Μπολασί και ο Μουχάμεντ Μπέσιτς θα αποχωρήσουν από το σύλλογο όταν λήξουν τα τρέχοντα συμβόλαιά τους στο τέλος του μήνα, ενώ ο δανεικός από τη Ρόμα τερματοφύλακας Ρόμπιν Όλσεν θα επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει. Η Έβερτον επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει για τη συμβολή τους καθ ‘όλη τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο».