Άρσεναλ: Ο Κόντε διάδοχος του Αρτέτα…

Ο πρώην προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, είναι από τα φαβορί για να αναλάβει την Άρσεναλ σε περίπτωση απόλυσης του Μικέλ Αρτέτα.

Η θέση του Αρτέτα ήταν ήδη κάπως τεταμένη μετά την άσχημη περσινή σεζόν, αλλά έγινε ακόμα πιο προβληματική αφού ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ με 2-0 εκτός έδρας από την νεοφώτιστη Μπρέντφορντ. Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, είναι το φαβορί σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, με τον Κόντε να ακολουθεί.

Ο Κόντε κέρδισε το scudetto στην Serie A με την Ίντερ μετά από 10 χρόνια αναμονής, αλλά έλυσε το συμβόλαιό του με αμοιβαία συναίνεση, μετά από ανησυχίες για τη στρατηγική των μεταγραφών αλλά τις περικοπές που έγιναν στον σύλλογο. Οι φόβοι του αποδείχθηκαν θεμελιωμένοι, καθώς οι Ασράφ Χακίμι και Ρομέλου Λουκάκου πουλήθηκαν σε Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι αντίστοιχα.

Πριν ένα μήνα βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ, αλλά οι απαιτήσεις του θεωρήθηκαν υπερβολικές. Στο πλαίσιο του τερματισμού του συμβολαίου του με την Ίντερ, ο Κόντε δεν μπορεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία άλλου ιταλικού συλλόγου αυτή τη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.