Ο Βίτορ Περέιρα βρέθηκε κοντά στον πάγκο της Έβερτον, όμως οι αντιδράσεις των φιλάθλων της αγγλικής ομάδας φαίνεται πως τον απομάκρυναν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στην Αγγλία, προκειμένου να έχει επαφές με τη διοίκηση της ομάδας του Λίβερπουλ, η οποία όμως φαίνεται πως κάνει πίσω στις συζητήσεις, μετά τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι δεν επιθυμούν την πρόσληψη του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού. Ο Περέιρα δε δίστασε να βγει σε τηλεοπτικό σταθμό και να εκφράσει τα παράπονά του για τη στάση των φιλάθλων της αγγλικής ομάδας, από τους οποίους ζήτησε να δουν το βιογραφικό του.

Χαρακτηριστικά, ο Περέιρα δήλωσε: “Με πονάει όλο αυτό. Κατά τη γνώμη μου, κάποιες από τις επικρίσεις δεν είναι για εμένα. Διότι δε με ξέρουν καλά, δεν ξέρουν τη δουλειά μου, δε με γνωρίζουν ως άνθρωπο, ουτε το βιογραφικό μου. Έχω δουλέψει σε πολλές χώρες, σε πολλούς συλλόγους, έχω κατακτήσει τίτλους. Πριν με γνωρίσουν ως άνθρωπο, δεν μπορούν να με κρίνουν. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που μου συμβαίνει. Ποτέ δεν έχουν γίνει τέτοια σχόλια για εμένα. Το βιογραφικό μου… μιλάει”.