Η Γουέστ Χαμ έδωσε συνέχεια στο εντός έδρας σερί της! Η Έβερτον για ακόμη ένα ματς παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και πλέον κινδυνεύει ακόμη περισσότερο με υποβιβασμό.

Τρίτη σερί νίκη εντός έδρας νίκη για την Γουέστ Χαμ, η οποία μετά τις Άστον Βίλα και Γούλβς έκαμψε την αντίσταση και της Έβερτον!

Ο Κρέσγουελ στο 32ο λεπτό άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό απευθείας φάουλ. Η Έβερτον όμως απάντησε στο 53ο λεπτό με τον Μέισον Χόλγκειτ, τέρμα δίκαιο λόγω των ευκαιριών που είχαν χάσει τα «ζαχαρωτά».

Πέντε λεπτά μετά ο Τζάροντ Μπόουεν όμως έδωσε εκ νέου προβάδισμα νίκης στα «σφυριά», επωφελούμενος από ασταθή επέμβαση του Πίκφορντ.

Στο 60′ ο Κάλβερτ-Λιούιν έπεσε μέσα στην περιοχή αλλά δεν πήρε πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες. Στη συνέχεια η Γουέστ Χαμ έριξε το ρυθμό και έφτασε μέχρι το σπουδαίο τρίποντο που την φέρνει στους 51 βαθμούς, ισόβαθμη με Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη πλευρά η Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ έχει 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας. Η Γουότφορντ με 22 βαθμούς, η Μπέρνλι με 21 και η Νόριτς με 18 βαθμούς την καταδιώκουν.