Ο 24χρόνος Αμερικανός αριστερός μπακ της Φούλαμ, Αντόνι Ρόμπινσον, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και εξήγησε ότι ο πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο Μουντιάλ και στην συναισθηματική αξία που έχει το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Αγγλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο αριστερός μπακ της Φούλαμ, Αντόνι Ρόμπινσον:

Για τον στόχο της ομάδας φέτος:

Η φήμη της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια είναι ότι ανεβαίνουμε κατηγορία και πέφτουμε. Το κάναμε αρκετά αυτό αλλά νομίζω φέτος υπάρχει πολύ μεγάλη θέληση για να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην Premier League. Άλλωστε και ο πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή. Μετά όμως θέλουμε και να παίζουμε το δικό μας ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα και να κρατήσουμε αυτή την φιλοσοφία και για την επόμενη σεζόν.

Για τον ρόλο των στημένων φάσεων στο μοντέρνο ποδόσφαιρο:

Προφανώς και κάθε στημένη φάση είναι μία ευκαιρία για γκολ ή για να στήσεις παγίδα. Οπότε αφού έχουμε ορισμένους εξαιρετικούς εκτελεστές και ο προπονητής μας δουλεύει με οργάνωση, νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις. Μια στημένη φάση σε ένα παιχνίδι που δεν πηγαίνει καλά, μπορεί να κάνει την διαφορά ανάμεσα στη νίκη και την ήττα. Τα στημένα ελπίζω να μας βοηθήσουν αρκετά φέτος.

Για το δίπτυχο Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν:

Προφανώς και μπαίνοντας στην χρονιά περιμένεις την Λίβερπουλ και την Σίτι να πρωταγωνιστήσουν. Αυτό έγινε τα τελευταία χρόνια, έπαιζαν σε διαφορετικό επίπεδο και μονομαχούσαν για τον τίτλο. Και οι δύο ομάδες έκαναν καλές μεταγραφές. Προφανώς και εμείς χάσαμε τον Φάμπιο Καρβάλιο, αλλά είναι φοβερό για εκείνον και είναι μια εξαιρετική μεταγραφή για την Λίβερπουλ. Πιθανώς να ήταν ο καλύτερος μας παίκτης και θα είναι φανταστικός στην Λίβερπουλ. Η Μάντσεστερ Σίτι επίσης έχει δυναμώσει αρκετά. Θα παλέψουν και φέτος για την κορυφή αλλά και άλλες ομάδες θα το προσπαθήσουν, η Τότεναμ έκανε καλές μεταγραφές, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει νέο προπονητή. Θα είναι σίγουρα διαφορετική η φετινή σεζόν.

Για το Μουντιάλ που έρχεται και για το πως θα είναι που θα αντιμετωπίσει την Αγγλία με τις ΗΠΑ:

Είναι καταπληκτικό! Πρώτο παιχνίδι στο Μουντιάλ απέναντι στην Αγγλία, λες και δεν έγινε στην τύχη. Εδώ έχω μεγαλώσει και προφανώς θα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία αυτό το παιχνίδι για μένα. Οι φίλοι μου και η οικογένεια μου είναι Άγγλοι, και την υποστηρίζουν, αλλά σε αυτό το παιχνίδι θα είναι μαζί μου. Είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος και θέλω να κάνω ένα καλό παιχνίδι απέναντι τους. Η Ουαλία είναι επίσης στον όμιλο, επίσης γνώριμα πρόσωπα και παίκτες που ξέρω (π.χ. ο Χάρι Γουίλσον και ο Νίκο Γουίλιαμς). Πολύ γνώριμος αντίπαλος. Το Ιράν δεν το ξέρω αλλά είναι ψηλά στην βαθμολογία της FIFA και έπαιξαν καλά στα προκριματικά. Δεν είναι ένα εύκολο γκρουπ για να προκριθείς, αλλά θα πάμε ως μια νεανική και… πεινασμένη ομάδα. Νιώθουμε άνετα, έχουμε ταλέντο, οπότε νιώθω πολύ αισιόδοξος για το Μουντιάλ.

Για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο:

Δεν ξέρω πολλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και υπάρχουν κάποιες φοβερές ομάδες. Έχω έρθει στην Ελλάδα δύο φορές, μία στη Μύκονο και φέτος ήρθα στην Λίνδο, όπου μένει η οικογένεια της κοπέλας μου. Είναι εκεί όλη την χρονιά οπότε ήταν η πρώτη φορά που είδαν το μωρό μας! Ήταν φανταστικά, ένα πραγματικά πανέμορφο μέρος. Το αγάπησα και σίγουρα θα ξαναέρθω.