Μαν.Σίτι – Τότεναμ 4-2: “Καυτά σπιρούνια” στο πρώτο, “ιπτάμενη Σίτι” στο δεύτερο (hls)

Με σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο μέρος η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε στη νίκη απέναντι στην Τότεναμ μειώνοντας τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στους πέντε βαθμούς.

Η Τότεναμ είχε νικήσει την περυσινή σεζόν και στα δύο παιχνίδια τη Μάντσεστερ Σίτι κι έδειξε στο πρώτο ημίχρονο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής ότι έχει φυλαγμένο το ίδιο σενάριο για τους “σίτιζενς”. Με το Ροντρίγκο Μπετανκούρ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε εξαιρετική εικόνα στο πρώτο μισό του ματς, μη επιτρέποντας στους γηπεδούχους να μεταφέρουν τη μπάλα στην εμβέλεια του Έρλινγκ Χάαλαντ και να γίνουν απειλητικοί. Μάλιστα κατάφεραν στα τελευταία δύο λεπτά να πετύχουν δύο γκολ, τα οποία ήταν αποτέλεσμα της πίεσης ψηλά που οδήγησε σε λανθασμένες επιλογές του παίκτες της Σίτι. Κουλουσέφσκι και Έμερσον έστειλαν την Τότεναμ στα αποδυτήρια με προίκα δύο τερμάτων, η οποία όμως αποδείχθηκε πολύ φτωχή στη συνέχεια.

Από την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Άλβαρεζ έπαιξε πιο κοντά στον Χάαλαντ στην επίθεση της Σίτι και ο Μαχρέζ έκανε “πράματα και θάματα” συμμετέχοντας στα πρώτα δύο τέρματα που πέτυχε στο 51ο και 53ο λεπτό η ομάδα του με τους Άλβαρεζ, Χάαλαντ. Ο Νορβηγός έφτασε συνολικά τα 22 και τα 19 σε 13 εντός έδρας ματς.

Ο Μαχρέζ που αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης σημείωσε ακόμη δύο, στο 63ο και το 89ο λεπτό, για να ολοκληρώσουν οι γηπεδούχοι μια εξαιρετικά σημαντική ανατροπή και να ψαλιδίσουν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στους πέντε βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.