Η Έβερτον ανακοίνωσε τον διάδοχο του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της, με τον πρώην προπονητή της Μπέρνλι, Σον Ντάιτς, να υπογράφει συμβόλαιο δυόμισι ετών στο "Γκούντισον Παρκ".

Η ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε: “Η Έβερτον μπορεί να επιβεβαιώσει τον διορισμό του Σον Ντάιτς ως νέου προπονητή της ομάδας. Ο Ντάιτς συμφώνησε για δυόμισι χρόνια συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και θα αναλάβει για πρώτη φορά στη σύγκρουση των “Μπλε” στην Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Άρσεναλ στο Γκούντισον Παρκ το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.”

Ο επί 10 χρόνια τεχνικός της Μπέρνλι είχε συνδεθεί με τη δουλειά στην Έβερτον και στο παρελθόν, πιο πρόσφατα, μετά την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι το καλοκαίρι του 2021, πριν από τον άστοχο διορισμό του Ραφαέλ Μπενίτεθ. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νταιτς έδειξε με ποιο τρόπο θα βρεθεί στο δρόμο των επιτυχιών η νέα του ομάδα.
“Είναι τιμή μου που γίνομαι προπονητής της Έβερτον. Οι βοηθοί μου και εγώ είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να βοηθήσουμε να επανέλθει αυτός ο σπουδαίος σύλλογος σε τροχιά επιτυχιών.
Ξέρω για τους παθιασμένους οπαδούς της Έβερτον και πόσο πολύτιμος είναι αυτός ο σύλλογος γι’ αυτούς. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε και να τους δώσουμε αυτό που θέλουν. Αυτό ξεκινά με τον ιδρώτα στη φανέλα, την προσπάθεια και την επιστροφή σε μερικές από τις βασικές αρχές αυτού που έχει υποστηρίξει η Έβερτον για μεγάλο χρονικό διάστημα».