Μπράιτον-Φούλαμ 0-1: Οι γηπεδούχοι τις ευκαιρίες, οι Λονδρέζοι τη νίκη! (hls)

Με γκολ του Σόλομον στο 88' η ομάδα του Μάρκο Σίλβα νίκησε και πάλι τους "Γλάρους", για να βρεθεί μόνη της στην 6η θέση της Premier League.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, με κατοχή που υπερέβη κατά διαστήματα το 70%, όμως εξαιρουμένου των πρώτων 5 λεπτών όπου απείλησε με τον Φέργκιουσον (2′) και τον Μαρτς (4′), δεν κατάφερε να φτάσει στην ιδανική θέση για να πληγώσει τον Λένο. 

Η απουσία του τραυματία Μίτροβιτς ξεδόντιασε επιθετικά την ομάδα του Λονδίνου, η οποία δεν κατάφερε να κάνει επαφή με την μπάλα στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή, ενώ δεν είχε ούτε μία προσπάθεια προς την εστία, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό πίεσης από την πλευρά των γηπεδούχων δεν άλλαξε ούτε κατά τι, τουναντίον εντάθηκε με το σύνολο του Ντε Τσέρμπι να έχει σωρεία χαμένων ευκαιρίων, αλλά η σταθερή παρουσία των Λένο, Ριμ, Ντιόπ ήταν η αιτία που η Φούλαμ διατήρησε το μηδέν στην εστία της.

Και στο 88′ ο Σόλομον στην μοναδική αξιολόγη φάση των φιλοξενούμενων σε όλο το παιχνίδι, πέτυχε το “χρυσό” γκολ στο ανοικτό γήπεδο, ύστερα από ασίστ του Βινίσιους, δύο παίκτες που είχαν περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Λονδρέζοι παραμένουν αήττητοι στην Premier League απέναντι στην Μπράιτον (3 νίκες και 3 ισοπαλίες) και με το πέρας της 24ης αγωνιστικής φιγουράρουν στην 6η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας την Μπράιτον στην 7η.

Μπράιτον: Σάντσεθ, Φέλτμαν, Γουέμπστερ (73′ Μπουόνανοτε), Ντανκ (αρχ.), Εστουπινιάν (62′ Λάμπτι), Καϊσέδο, Γκρος, Μακάλιστερ, Μαρτς, Μιτόμα, Φέργκιουσον (73′ Ούνταβ)

Προπονητής: Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι

Φούλαμ: Λένο, Τετέ, Ντιόπ, Ριμ (αρχ.), Ρόμπινσον, Παλίνια, Ριντ, Γουίλσον (62′ Βινίσιους), Περέιρα (82′ Σόλομον), Γουίλιαν, Ντεκόρδοβα-Ριντ
Προπονητής: Μάρκο Σίλβα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.