Ο Ρόι Κιν δήλωσε πως βλέπει τους «Πολίτες» να τερματίζουν πρώτοι στην Premier League.

Η Άρσεναλ συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της Premier League και πλέον με τις αγωνιστικές μέχρι το τέλος να λιγοστεύουν, είναι το φαβορί για να καταφέρει να σηκώσει το πολύτιμο τρόπαιο.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν σε δηλώσεις τόνισε ότι έχει διαφορετική άποψη και βλέπει πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα είναι τελικά πρώτη στο τέλος της χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κιν:

«Η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή, κάτι που δεν πίστευα ότι μπορεί να καταφέρει στο ξεκίνημα της σεζόν. Αλλά ήταν φανταστική, με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της να αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, ενώ η ομάδα μπορει να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ακόμα και τώρα δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν τελικά. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα τερματίσει πρώτη. Οφείλεις να δώσεις στην Άρσεναλ τα εύσημα για την έως τώρα απόδοσή τους. Απλώς πιστεύω ότι η Σίτι είναι φανταστική. Η Άρσεναλ θα έχει πολύ πίεση πάνω της στα εναπομείναντα παιχνίδια και στο παρελθόν δεν είχε διαχειριστεί καλά αυτή την πίεση. Ακόμα και πέρσι, δεν ανταποκρίθηκαν στη μάχη για την τετράδα. Όπως και να έχει πάντως, κάνει μια φανταστική σεζόν».