Λιντς-Νιουκάστλ 2-2: Έμεινε “ζωντανή”, έμεινε τρίτη (hls)

Η Λιντς έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής μετά το 2-2 με την Νιουκάστλ, η οποία ανέβασε τη διαφορά της από την τέταρτη Γιουνάιτεντ στους 3 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον αρχηγό τους, τον Έιλινγκ, να παίρνει το ριμπάουντ στο 7′ μετά την απόκρουση του Πόουπ στην κεφαλιά του Ροντρίγκο. Η Λιντς μάλιστα έχασε την τεράστια ευκαιρία να κάνει 2 τα τέρματά της όταν ο Μπάμφορντ στο 28′ είδε τον Πόουπ να πιάνει το πέναλτι που εκτέλεσε.

3 λεπτά αργότερα ο Γουίλσον δεν έκανε το ίδιο λάθος, καθώς νίκησε τον Ρόμπλες από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας με το 16ο γκολ του στη σεζόν. Το 1-2 έγινε με τον ίδιο τρόπο και με τον ίδιο παίκτη στο 69′, καθώς χρειάστηκε ο VAR να επεμβεί για το χέρι του Φίρπο ώστε να δοθεί πέναλτι. Το τελικό 2-2 έγραψε με τυχερό τρόπο ο Κρίστενσεν καθώς το δικό του σουτ στο 79′ κόντραρε στον Τρίπιερ και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 90′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φίρπο, ενώ στις καθυστερήσεις οπαδός της Λιντς έφτασε στον πάγκο της Νιουκάστλ και έπιασε από τον ώμο τον Χάου πριν τον απομακρύνουν οι σεκιούριτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.