Άρσεναλ – Μπράιτον 0-3: Όνειρο ήταν και χάθηκε για τους ”κανονιέρηδες” (hls)

Δεν τα κατάφερε η 'Αρσεναλ με την Μπράιτον και αποχαιρετά τις όποιες ελπίδες της για το πρωτάθλημα.

Ήττα – μαχαιριά στα όνειρα της Άρσεναλ για την κατάκτηση της Premier League. Πλέον, οι κανονιέρηδες απέχουν τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι με παιχνίδι περισσότερο με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι αγκαλιά με το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Η Άρσεναλ ήθελε απεγνωσμένα την νίκη στην αναμέτρηση με την αξιόλογη ομάδα του Ντε Τζέρμπι για να μείνει στην διεκδίκηση της κούπας του πρωταθλητή 19 χρόνια μετά το έπος των «Invincibles». Η Μπράιτον επεδίωκε την άνοδο στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που τελικά κατάφερε.

Το ματς ξεκίνησε σε χαμηλό ρυθμό και δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση στα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 20′, ο Μαρτινέλι αντικαταστάθηκε από τον Τροσάρ μιας και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ τραυματίστηκε μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Καϊσέδο. Ο τέως παίκτης της Μπράιτον, έντεκα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι σημείωσε μια μεγάλη ευκαιρία με την τελική του να καταλήγει στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους με τον Ενκίσο να κάνει το 0-1 στο 51ο λεπτό κάνοντας το «Εμιρέιτς» να παγώσει. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 63′, το διαγώνιο σουτ του Νέλσον πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Στιλ. Το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ και η Μπράιτον βάζοντας και δεύτερο τέρμα με τον Ουντάβ στο 86‘. Το 0-3 του Εστουπινιάν έβαλε… ταφόπλακα στα όνειρα για τους Λονδρέζους.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Κίβιορ, Μαγκαλάες, Τίερνι,  Ζορζίνιο (61′ Νέλσον), Τζάκα (61′ Παρτέι), Έντεγκααρντ (77′ Σμιθ-Ρόου), Σακά, Μαρτινέλι (20′ Τροσάρ), Ζεσούς (77′ Ενκέτια).

Μπράιτον: Στιλ, Ντανκ, Κόλγουιλ, Μακάλιστερ, Γκρος, Ενκίσο (82′ Ουντάβ), Μιτόμα, Καϊσέδο, Γκίλμουρ (60′ Γουέλμπεκ), Φέργκιουσον (77′ Μπουονανότε), Εστουπινάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.