Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου μίλησε για τον Κέιν

Ο νέος προπονητής της Τότεναμ Άντζε Ποστέκογλου μίλησε για τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ της ομάδας, τον σπουδαίο Χάρι Κέιν.

Ο Ποστέκογλου δεν άργησε να βρει μπροστά του στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την ερώτηση που είναι στα χείλη όλων στην Αγγλία. Θα είναι την επόμενη σεζόν ο Χάρι Κέιν στην Πρέμιερ Λιγκ;

“Ο Χάρι Κέιν έχει ήδη γράψει το όνομά του στην ιστορία της Τότεναμ. Είναι ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου και φυσικά θέλω να μείνει εδώ. Η κουβέντα μου μαζί του θα αφορά την επιτυχία που μπορεί να έχει αυτή η ομάδα και δεν έχω αμφιβολία ότι και οι δύο το θέλουμε αυτό. Δεν μπορώ να σας δώσω εγγυήσεις ότι θα μείνει. Δεν πήρα καμία εγγύηση και δεν περίμενα να πάρω. Τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτές τις υποθέσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Χάρι αυτή την στιγμή είναι μέλος της ομάδας και περιμένει ανυπόμονα να επιστρέψει”.

O Κέιν αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία τις επόμενες ημέρες και να μιλήσει με τον νέο του προπονητή. Η Μπάγερν Μονάχου έχει κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτησή του αλλά ακόμα δεν έχει ακούσει το ναι των Λονδρέζων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.