Μπάγερν: Έτοιμη να «ξεπουλήσει» για την απόκτηση του Κέιν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να πουλήσει επτά παίκτες για να χρηματοδοτήσει την απόκτηση του σούπερ σταρ της Τότεναμ Χάρι Κέιν αυτό το καλοκαίρι.

Οι Γερμανοί πρωταθλητές προσφέρουν μέχρι στιγμής 82 εκατομμύρια ευρώ, γνωρίζοντας ότι οι Σπερς διατρέχουν τον κίνδυνο να τον χάσουν δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι, όταν λήξει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, έβαλε ένα εντυπωσιακό τίμημα 140 εκατομμυρίων στον 29χρονο.

Μανέ, Σάμπιτσερ, Παβάρ, Χραφενμπερχ, Μπούνα Σαρ, ,Νούμπελ και Ζόμερ είναι υπό παραχώρηση. Ο πιο ακριβός παίκτης στη μεταγραφική λίστα του Τούχελ είναι ο 21χρονος Ολλανδός μέσος Ράιαν Χράφενμπερχ, ο οποίος αναμένεται να δώσει στον σύλλογο έως και 50 εκατομμύρια ευρώ. Αν η Μπάγερν κατάφερνε να πουλήσει κάθε παίκτη στην αντίστοιχη τιμή, οι πρωταθλητές Γερμανίας θα συγκέντρωναν περίπου 130 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα ήταν αρκετά δελεαστικό για την Τότεναμ.

Από την άλλη πλευρά, όπως ισχυρίζεται η Telegraph, οι Λονδρέζοι, ελπίζουν να πείσουν τον Άγγλο επιθετικό να δεσμεύσει το μακροπρόθεσμο μέλλον του στον σύλλογο και πρόκειται να του προσφέρουν ένα τεράστιο συμβόλαιο 470.000 ευρώ την εβδομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.