Τζιανλούκα Σκαμάκα: «Ποιος δεν θέλει να δουλέψει με τον Μουρίνιο;»

Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Τζιανλούκα Σκαμάκα, ο οποίος δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του στην πρώτη του παρουσία στη Γουέστ Χαμ και την Premier League.

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός, σε συνέντευξη του στη Gazzetta, παραδέχεται ότι ονειρεύεται να δουλέψει υπό τον Ζοσέ Μουρίνιο και πιστεύει ότι μια πιθανή επιστροφή του στη Serie A δεν θα ήταν ένα βήμα πίσω στην καριέρα του. Πολλές ομάδες στην Ιταλία επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όπως η Γιουβέντους, η Ρόμα και η Μίλαν, αλλά η Γουέστ Χαμ δεν είναι διατεθειμένη να τον στείλει πίσω στην Ιταλία ως δανεικό.
Οι «giallorossi» αναζητούν έναν νέο σέντερ φορ για να αντικαταστήσει τον Τάμι Έιμπραχαμ, ο οποίος θα παραμείνει εκτός δράσης μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με τραυματισμό στο γόνατο.

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΤΟΤΙ, ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ

«Η Ρώμη είναι το σπίτι μου. Ο Φραντσέσκο Τότι ήταν το είδωλό μου από τότε που ήμουν παιδί και ποιος παίκτης δεν θα ονειρευόταν να τον προπονήσει ο Μουρίνιο;» είπε ο Σκαμάκα στη Gazzetta. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα με παρακινούσε και θα βελτιωνόμουν ακόμη περισσότερο».
Είναι, λοιπόν, ο αγαπημένος του προορισμός η Ρόμα αν επιστρέψει στη Serie A; «Πάντα έπαιρνα αποφάσεις με την καρδιά μου και θα συνεχίσω να το κάνω. Ξέρετε τα χρώματα της καρδιάς μου, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Γουέστ Χαμ και είμαι χαρούμενος εδώ».

ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ

Ο Σκαμάκα εντάχθηκε στη Γουέστ Χαμ από τη Σασουόλο με συμφωνία 36 εκατομμυρίων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά πέρασε το δεύτερο μέρος της περιόδου εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού στον μηνίσκο.
«Αν επιστρέψω στη Serie A δεν θα είναι επειδή απέτυχα στην Αγγλία. Απλώς, θα ήταν μια αδιαμφισβήτητη ευκαιρία. Δεν θα ήταν ένα βήμα πίσω, το πρωτάθλημα μας είναι ένα από τα καλύτερα. Ίσως ο κόσμος να μην το ξέρει, αλλά έπαιζα όλη τη σεζόν με ρήξη μηνίσκου, κάποια στιγμή ήταν αδύνατο να συνεχίσω και χειρουργήθηκα. Έβαλα οκτώ γκολ σε 37 παιχνίδια μέχρι τον Μάρτιο. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερα, αλλά ακόμα χειρότερα. Το Conference League ήταν ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν. Δεν έπαιξα στον τελικό με τη Φιορεντίνα, αλλά φυσικά αισθάνομαι ότι κέρδισα και το τρόπαιο έχοντας σκοράρει τρία γκολ σε επτά παιχνίδια».
Τι τον έχει εκπλήξει περισσότερο στην Premier League; «Περισσότερη ένταση. Ο ρυθμός είναι πάντα υψηλός, δεν υπάρχει στάση. Αυτό το στυλ σε κάνει να βελτιώνεσαι ψυχικά και τώρα νιώθω πιο δυνατός, με περισσότερα τρεξίματα».

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
«Έπαιξα 45 λεπτά σε ένα φιλικό τη Δευτέρα. Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση μετά από τρεις μήνες μετά την επέμβαση του μηνίσκου. Ήταν φανταστικό να επιστρέψω στο γήπεδο και ένιωσα υπέροχα. Θα φτάσω στο απόγειο της φυσικής κατάστασης μέχρι την αρχή της σεζόν. Αν είμαι σε φόρμα και είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαι, θα πετύχω 20 γκολ. Δούλεψα σκληρά στη Σαρδηνία με διπλές προπονήσεις. Πήγαινα περισσότερο στο γυμναστήριο παρά στην παραλία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.