Πάου Τόρες: «Νιώθω μόνο περηφάνια για τη Βιγιαρεάλ…» (vid)

Όσο θυμάται τον εαυτό του έπαιζε για τη Βιγιαρεάλ. Ο Πάου Τόρες με ένα συγκινητικό video αποχαιρέτησε τη Βιγιαρέαλ και ξέσπασε σε κλάματα καθώς αποχαιρετούσε την αγαπημένη του ομάδα, για να γίνει ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα.

Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός, μετακόμισε στη «Βίλα Παρκ» με πενταετές συμβόλαιο. Και σε ένα αποχαιρετιστήριο video που γυρίστηκε από τη Βιγιαρεάλ, ένας δακρυσμένος Τόρες είπε ότι φεύγει από την ομάδα των παιδικών του χρόνων γεμάτος περηφάνια.

«Στο κεφάλι μου σκέφτομαι πολλούς ανθρώπους, υπαλλήλους του συλλόγου, ήμουν πολλά χρόνια εδώ, είχα πολλούς συμπαίκτες, πολλά μέλη διαφορετικών προπονητικών ομάδων», είπε.
«Νομίζω ότι όποτε φόρεσα τη φανέλα της Βιγιαρεάλ προσπαθούσα να παίζω όσο καλύτερα μπορούσα. Είμαι πολύ ευγνώμων στους φιλάθλους, γιατί από την πρώτη στιγμή ένιωσα τη στοργή τους και μου έδειξαν την υποστήριξή τους, τόσο ως παίκτη όσο και ως άνθρωπο. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων σε αυτούς και σε ολόκληρο τον σύλλογο».

Η Άστον Βίλα επιβεβαίωσε την άφιξη του Τόρες με ανακοίνωση της την Τετάρτη. «Η Άστον Βίλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ισπανού διεθνούς Πάου Τόρες από τη Βιγιαρεάλ», ανέφερε ο σύλλογος του Μπέρμινχαμ. «Ο 26χρονος αμυντικός, ο οποίος έχει συμμετάσχει 23 φορές με τη φανέλα της χώρας του, φτάνει στη Βίλα έναντι άγνωστης αμοιβής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.