Ο μύθος της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ μίλησε για το νέο απόκτημα των κανονιέρηδων τον Ντέκλαν Ράις.

Εκτός από το ποδόσφαιρο ο Αρσέν Βενγκέρ είναι και φαν της ποδηλασίας και καθώς είναι σε εξέλιξη ο Γύρος της Γαλλίας ο Γάλλος προπονητής βρέθηκε στην πατρίδα του για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Στο περιθώριο του αγώνα ο Βενγκέρ παραχώρησε συνέντευξη στο Eurosport για την ποδηλασία, την Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα, τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου τον Ντέκλαν Ράις.

“Πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ξεκάθαρα. Έχω λιγότερες αμφιβολίες για την Άρσεναλ από ότι σήμερα για την ποδηλασία σήμερα. Αν είχα χρήματα να ξοδέψω γιατί όχι (…για την μεταγραφή του Ράις) αλλά εγώ έπρεπε να δουλέψω χωρίς χρήματα οπότε έπρεπε να βρω έναν διαφορετικό τρόπο ενίσχυσης. Αυτή την στιγμή η Άρσεναλ είναι σε καλή οικονομικη κατάσταση και αγόρασε αυτόν που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είναι μια καλή επένδυση και προσωπικά πιστεύω ότι συνολικά έχει κάνει καλές αγορές γιατί πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες είναι πλέον πιο ώριμοι, στα 23 με 24, και ακόμη νέοι οπότε μπορούν να μείνουν μαζί για μερικά χρόνια. Φυσικά φέτος θα έχουν περισσότερη πίεση από ότι πέρσι αλλά έμαθαν πολλά πέρσι και τώρα ήρθε η ώρα να δείξουν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτή την πίεση”.