Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του σε Αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε πως σκέφτεται μόνο πως θα χτίσει την Λίβερπουλ 2.0 και για αυτό απέρριψε την Εθνική Γερμανίας.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της Λίβερπουλ στο Europa League ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Talksport2 και αποκάλυψε πως στο μυαλό του είναι μόνο η Λίβερπουλ και όχι η Εθνική Γερμανίας.

“Χτίζουμε την Λίβερπουλ 2.0 εδώ, θέλουμε να επιτεθούμε ξανά για τον τίτλο και όχι απλώς να κοιτάμε πόσο ακόμα μπορούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Έχω πίστη στη Λίβερπουλ. Η καρδιά μου είναι εδώ. Δεν μπορείς απλώς να ξεχάσεις οκτώ χρόνια. Υπέγραψα ένα συμβόλαιο και, από όσο θυμάμαι, δεν με είχαν ναρκώσει, ούτε με έδεσαν, ούτε έπρεπε να υπογράψω με το στόμα μου. Ήταν μια απόφαση που πήρα μόνος μου και για αυτό δεν θα ήταν σωστό να συζητάμε τέτοια πράγματα” είπε ο Γερμανός μάνατζερ.

Παράλληλα στήριξε την υποψηφιότητα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ο οποίος δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου εκτός και αν αποφασίσει να πάει σε κάποια ομάδα καθώς φυσικά δεν είναι πλέον προπονητής των Βαυαρών.

“Νομίζω ότι ο Γιούλιαν είναι μια εξαιρετική λύση γιατί κυρίως, είναι σπουδαίος προπονητής. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν αναλάμβανε την Εθνική Γερμανίας. Η ηλικία του (36) δεν έχει καμία σημασία. Έχει αποδείξει από τα 28 του ότι είναι φανταστικός προπονητής, έχει οκτώ χρόνια εμπειριών. Άλλοι έχουν τόσα όταν είναι 45 ή 50, για το υψηλότερο επίπεδο μιλάμε. Δεν θα έπρεπε να είναι κριτήριο η ηλικία του” δήλωσε ο Κλοπ.