Ποστέκογλου: «Οι παίκτες θέλουν να αλλάξουν την μοίρα του συλλόγου, αλλά είναι ακόμα Οκτώβριος»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου τονίζει πως οι παίκτες της Τότεναμ θέλουν να «αλλάξουν τη μοίρα» του συλλόγου μετά την ανάβαση στην κορυφή της Premier League.

Μετά από μία σκληρή νίκη επί της Λούτον (0-1), ο Ολλανδός Μίκι Φαν ντε Βεν σημείωσε το μοναδικό και πρώτο του γκολ του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο αφού οι Σπερς συνήλθαν από την κόκκινη κάρτα του Ιβ Μπισούμα για να διεκδικήσουν και τους τρεις βαθμούς στο Kenilworth Road. Οι αήττητοι Βόρειοι Λονδρέζοι βρίσκονται στην κορυφή με 20 βαθμούς με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, ξεπερνώντας την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι που αναμετρώνται την Κυριακή (8/10).

Ο 58χρονος ‘Ελληνο – Αυστραλός προπονητής είπε στο TNT Sports: «Νόμιζα ότι ξεκινήσαμε καλά. Μάλλον θα έπρεπε να πετύχουμε δύο με τρία γκολ, αλλά μετά δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα και άλλαξε εντελώς το παιχνίδι. Το χειριστήκαμε πολύ καλά. Είχαν μερικές ευκαιρίες, είχαμε μερικές δικές μας και κερδίσαμε τρεις βαθμούς»

Ερωτηθείς τι έχει αλλάξει από την άφιξή του, ο Ποστέκογλου είπε: «Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να κοιτάξουμε πίσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω με αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή και, συνεχίζω να λέω, τα εύσημα τα παίρνουν οι παίκτες. Εκτός από το ποδόσφαιρο, που πιστεύω πως παίζουν καλά, έχουν δείξει πραγματική αντοχή και χαρακτήρα. Θέλουν να αλλάξουν τη μοίρα αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου και αυτό προσπαθούν να κάνουν».

Η νίκη στο Bedfordshire σημαίνει ότι ο σύλλογος έχει συγκέντρωσει τους περισσότερους πόντους τους στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 10 αγώνες και τους περισσότερους συνολικά από το 1960!

Αλλά αναλογιζόμενος το εκπληκτικό ξεκίνημά τους, ο Ποστέκογλου είπε: «Αλλά είμαστε μόλις στον Οκτώβριο και έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.