Γουλβς – Άστον Βίλα 1-1: Δεν “χ”άρηκε κανείς (highlights)

Έχασαν ευκαρίες, άγγιξαν το 2-1 αλλά τελικά περιορίστηκαν στο 1-1 και στην ισοπαλία στο Μολινό.

Γκολ και βαθμό μοιράστηκαν στο Μολινό η Γούλβς και η Άστον Βίλα, χωρίς να χαίρεται στο τέλος κανείς από τους δύο. Οι “Λύκοι” και οι “χωριάτες” προέρχονταν από πολύ σπουδαίες νίκες και ήθελαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, όμως καμία από τις δύο δεν κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ.

Η Γουλβς άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό μετά την εντυπωσιακή κούρσα του Νέτο, ίδια με εκείνη κόντρα στη Μάντσεστερ Σιτι, μόνο που αυτή τη φορά δεν σκόραρε ο ίδιος αλλά ο Χουάνγκ. Σπουδαία ενέργεια από τον Πορτογάλο, ο οποίος μόλις μία φορά βρήκε τον χώρο να τρέξει και κατάφερε να βρει τον τρόπο να δώσει ασίστ.

Η χαρά όμως της Γουλβς κράτησε μόλις 2 λεπτά καθώς ο Τόρες κατάφερε να ισοφαρίσει με προβολή για το 1-1. Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος είχε ρυθμό, είχε φάσεις και κόκκινη κάρτα για την Γουλβς και τον Λεμινά στο 94 και στα 12 λεπτά του επιπλέον χρόνου η Βίλα βρήκε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για το 2-1, όμως στο 99′ ο Σα έκανε σπουδαία απόκουση ενώ στο ίδιο λεπτό ο Ζανιόλο αστόχησε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Γουότκινς άγγιξε το γκολ με την κεφαλιά του όμως να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Πορτογάλου τερματοδύλακα, μένοντας έτσι το 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.