Έβερτον: Αντιμέτωπη με βαριά τιμωρία!

Η Έβερτον αντιμετωπίζει αφαίρεση 12 βαθμών καθώς η Premier League συνιστά αυστηρή τιμωρία για την αποτυχία του συλλόγου να τηρήσει τους κανόνες του Financial Fair Play.

Ήδη τα «ζαχαρωτά» είχαν λάβει προειδοποίηση από την Premier League τον Μάρτιο για παραβίαση των κανονισμών του FFP αφού κατέγραψαν οικονομικές απώλειες ύψους 371,8 εκατομμυρίων λιρών σε μια περίοδο τριών ετών, όταν το όριο της διοργάνωσης είναι 105 εκατομμύρια λίρες.
Η διοργανώτρια αρχή παρέπεμψε την Έβερτον σε μια ανεξάρτητη επιτροπή για την υποτιθέμενη παραβίαση των κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας, αφού ο σύλλογος αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς.

Σύμφωνα με την Telegraph, η Premier League ζητά αφαίρεση βαθμών για την Έβερτον, εάν ο σύλλογος κριθεί ένοχος από την ανεξάρτητη επιτροπή.
Μια δήλωση από την Έβερτον μετά την αρχική κατηγορία ανέφερε: «Ο σύλλογος αμφισβητεί σθεναρά τον ισχυρισμό μη συμμόρφωσης και μαζί με την ανεξάρτητη ομάδα ειδικών του είναι απολύτως βέβαιος ότι παραμένει συμμορφωμένος με όλους τους οικονομικούς κανόνες και κανονισμούς. Η Έβερτον είναι έτοιμη να υπερασπιστεί σθεναρά τη θέση της στην επιτροπή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.