Άρσεναλ: Η διάγνωση για Ζεσούς

Η Άρσεναλ αναμένεται να «χάσει» τον τραυματία Γκάμπριελ Ζεσούς «...για λίγες εβδομάδες», όπως τόνισε ο προπονητής της Μίκελ Αρτέτα ενόψει του αγώνα των «κανονιέρηδων» εναντίον της Σέφιλντ, λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Βραζιλιάνου φορ στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Σεβίλλης, στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Η εξέταση έδειξε ότι υπάρχει μυϊκός τραυματισμός», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους την Παρασκευή (27/10), συμπληρώνοντας πως «…μπορεί να τον χάσουμε για μερικές εβδομάδες. Με τον Γκάμπι, δεν μπορώ να σας δώσω κανένα χρονικό πλαίσιο γιατί πάντα μας εκπλήσσει. Είναι αυτό που θέλουμε να αποφύγουμε, αλλά με το Premier League Λιγκ, οπότε δεν υπάρχει διαφορά.

Ο Ζεσούς αναγκάστηκε να αποχωρήσει με ένα πρόβλημα με στον μηριαίο μυ, αφού σημείωσε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ στη νίκη της Άρσεναλ με 2-1 στο Champions League στην Ισπανία την Τρίτη (24/10), που την έφερε στην κορυφή του 2ου ομίλου. Παράλληλα, ο Τόμας Παρτέι έχει μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες λόγω μυϊκού τραυματισμού.

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι περισσότερους παίκτες», είπε ο Αρτέτα. «Δεν υπάρχει μυστικό, οι παίκτες έχουν συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας και η… μπαταρία τους πρέπει να διαρκεί πολύ, διαφορετικά θα τους κάψουμε».

Ο Αρτέτα τόνισε επίσης ότι η ομάδα του δεν θα υποτιμήσει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ειδικά καθώς έπαιξε καλά στην ήττα με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προηγούμενη φορά. «Ο τρόπος με τον οποίο έπαιξαν εναντίον όλων των άλλων ομάδων ήταν εξαιρετικός. Είναι συμπαγής ομάδα και δέχτηκαν γκολ αργά στον αγώνα. Παλεύουν για τη… ζωή τους, οπότε θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.