Τότεναμ – Τσέλσι 1-4: Το Λονδίνο είναι “μπλε”! (videos)

Η Τσέλσι θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου επικρατώντας 1-4 στο σπίτι της Τότεναμ. Χατ-τρικ ο Νίκολας Τζάκσον, δύο αποβολές και μπόλικο VAR!

Φρένο στην αήττητη πορεία της Τότεναμ έβαλε η Τσέλσι επικρατώντας 1-4 εκτός έδρας στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Premier League. Μεγάλος πρωταγωνιστής στην επιστροφή του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στο βόρειο Λονδίνο ήταν ο Νίκολας Τζάκσον με χατ – τρικ (75, 90+4′, 90+7′). Το γκολ της Τότεναμ πέτυχε ο Κουλουσέφσκι (6′), ισοφάρισε για την Τσέλσι ο Πάλμερ (35′). Με εννέα ολοκλήρωσε το ματς η Τότεναμ λόγω των αποβολών Ρομέρο και Ουντότζι.

Η Τότεναμ ήταν η ομάδα που έφτασε πρώτη στο γκολ, χωρίς να περιμένει την αλγεινή για εκείνη συνέχεια. Μόλις στο 6′ ο Κουλουσέφσκι έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Κόλγουιλ και κατέληξε στα δίχτυα.

Το 1-0 του Κουλουσέφσκι

Στο 13΄ η Τότεναμ σκόραρε με εξαιρετική επιθετική συνεργασία, που κατέληξε στον εκτεθειμένο Σον κι έτσι το γκολ ακυρώθηκε. Στη συνέχεια ήταν η Τσέλσι που… αναμετρήθηκε με το VAR! Στο 21΄το γκολ του Στέρλινγκ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, κάτι που συνέβη και στο γκολ του Καϊσέδο επτά λεπτά αργότερα καθώς θεωρήθηκε πως συμμετείχε στη φάση ο Τζάκσον, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος. Στο 33′ ο Ρομέρο έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Φερνάντες και η Τσέλσι είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει μέσω πέναλτι. Ο Ρομέρο αποχώρησε με κόκκινη κάρτα και ο Πάλμερ έγραψε το 1-1.

Το 1-1 με Πάλμερ

Μάλιστα στο 55′ ο Ουντότζι άφησε την Τότεναμ με εννέα παίκτες εξαιτίας σκληρού μαρκαρίσματος, που τον έφερε απέναντι στη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Η αποβολή Ουντότζι

Στο 75′ ήρθε το δεύτερο γκολ της Τσέλσι. Ο Στέρλινγκ έφυγε υπέροχα στην πλάτη της άμυνας, πάσαρε στον Τζάκσον, ο οποίος εύκολα πέτυχε το 1-2.

Το 1-2 με Τζάκσον

Τρία λεπτά αργότερα το VAR ακύρωσε το γκολ ισοφάρισης του Ντάιερ ως οφσάιντ, και στις καθυστερήσεις ο Σάντσες με απίθανη επέμβαση δεν επέτρεψε στον Σον να σημειώσει το 2-2

Κάπου εκεί ο Ποστέκογλου αναγκάστηκε να ανεβάσει τις γραμμές της Τότεναμ και η Τσέλσι βρήκε τους χώρους για ακόμα πιο εύκολες επιθέσεις και σκοράρισμα. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης, ο Νίκολας Τζάκσον σε δύο αντεπιθέσεις στις καθυστερήσεις σημείωσε το 1-3 (90+4′) και 1-4 (90+7′).

Το 1-3 με Τζάκσον

Δεύτερη με 26 βαθμούς έμεινε η Τότεναμ, πίσω απ΄τη Μάντσεστερ Σίτι των 27, 10η η Τσέλσι του Ποτσετίνο με 15 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η Τότεναμ φιλοξενείται απ’ τη Γουλβς (11/11), ενώ η Τσέλσι θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι (12/11).

Το 1-4 με Τζάκσον

Τότεναμ (Άγγελος Ποστέκογλου): Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Φαν Ντε Φεν (45+1΄Έμερσον), Ουντότζι, Μπισούμα, Σαρ (61΄Μπεντανκούρ), Τζόνσον (34΄Ντάιερ), Κουλουσέφσκι (61΄Σκιπ), Μάντισον (45+1΄Χόιμπεργκ), Σον

Τσέλσι (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Σάντσες, Τζέιμς (77΄Μάλο Γκούστο), Ντισασί, Τιάγκο Σίλβα, Κόλγουιλ (46΄Κουκουρέγια), Καϊσέδο, Έντσο Φερνάντες (58΄Μούντρικ), Πάλμερ, Στέρλινγκ (90΄Ουγκουτσούκου), Γκάλαγχερ, Τζάκσον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.