Γουέιν Ρούνεϊ: «Το ποτό ήταν απαλλαγή από την πίεση της φήμης»

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας Γουέιν Ρούνεϊ, μίλησε στον Ρομπ Μπάροου για την τοξική του σχέση με το αλκοόλ, στις πρώτες μέρες της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μιλώντας στο νέο podcast του πρώην σταρ της λίγκας του ράγκμπι και βραβευμένου για την ευαισθητοποίηση του και τη συγκέντρωση χρηματων για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, ο Ρούνεϊ είπε ότι το ποτό ήταν μια «απαλλαγή» από την πίεση της φήμης. Ο Ρούνεϊ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Premier League, στα 16 του χρόνια για την Έβερτον και γρήγορα έγινε γνωστό όνομα.

«Υπήρχαν άνθρωποι για να μιλήσω, αλλά επέλεξα να μην το κάνω», είπε.
Ο 38χρονος Ρούνεϊ, ήταν ο πρώτος καλεσμένος στη νέα σειρά του podcast “The Total Sport” του BBC. Ο Ρούνεϊ, τώρα προπονητής της Μπέρμιγχαμ Σίτι, συνέχισε:

«Όταν δεν λαμβάνεις τη βοήθεια και την καθοδήγηση των άλλων, μπορείς να είσαι πραγματικά σε κακή κατάσταση, και ήμουν για μερικά χρόνια έτσι. Όταν ήμουν 20 χρόνων, περνούσα μερικές μέρες στο σπίτι και δεν έβγαινα. Επινα σχεδόν μέχρι να λιποθυμήσω. Δεν ήθελα να είμαι γύρω από ανθρώπους γιατί μερικές φορές νιώθεις αμήχανα και μερικές φορές σαν να έχεις απογοητεύσει τους ανθρώπους. Ευτυχώς, τώρα δεν φοβάμαι να πάω και να μιλήσω στους ανθρώπους για τα θέματα μου».

Ο Ρούνεϊ είπε ότι το πνεύμα του Μπάροου ήταν έμπνευση για αυτόν και για πολλούς άλλους.
«Γνωρίζω από πρώτο χέρι τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτή η ασθένεια στον εαυτό σου και στους ανθρώπους γύρω σου.
Όλοι πρέπει να αλλάξουν τρόπο ζωής και αυτό το πέρασα με την κουνιάδα μου, η οποία δεν είχε την ίδια ασθένεια αλλά κάτι εξίσου σοβαρό.
Αλλά η ενέργεια και η θετικότητα σου βοηθάει όλους τους άλλους γύρω σου, γνωρίζω για τα χρήματα που έχεις συγκεντρώσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για να βοηθήσεις ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αποτελείς πραγματικά έμπνευση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.