Νότιγχαμ Φόρεστ: Αναμονή για την έρευνα της αστυνομίας

Η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ θα περιμένει την έρευνα της αστυνομίας, πριν σχολιάσει την ομοφοβική επίθεση μερίδας των οπαδών της, προς τους οπαδούς της Μπράιτον.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν μετά τη νίκη 3-2 των «γλάρων», οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίζονται να κάνουν χειρονομίες προς τους οπαδούς της Μπράιτον και η αγγλική λίγκα έχει ξεκινήσει ήδη τις έρευνες, για να διαπιστωθεί, το αν υπήρξε ομοφοβική συμπεριφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Έρευνες έχει ξεκινήσει και η αγγλική αστυνομία για να εντοπίσει τους δράστες.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναφέρει από την πλευρά της: «Είμαστε ενήμεροι για τα φερόμενα περιστατικά και θα μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω μόλις οι συνάδελφοί μας ασφαλείας και η αστυνομία ερευνήσουν το θέμα».

Από την πλευρά της, η αγγλική λίγκα αναφέρει για το περιστατικό: «Η φερόμενη ομοφοβική κακοποίηση που αναφέρθηκε στην αναμέτρηση μεταξύ της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Μπράιτον δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή στην κοινωνία. Η Premier League καταδικάζει κάθε μορφή διάκρισης και θα στηρίξει το σύλλογο και τις αρμόδιες αρχές. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί με τους συλλόγους μας για να διασφαλίσουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα φιλόξενο και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον για όλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.