Άστον Βίλα: Καταγγελία σε βάρος της Λέγκια

Η διοίκηση της Άστον Βίλα προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος της Λέγκια Βαρσοβίας, για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Βίλα Παρκ».

Οι Πολωνοί που ταξίδεψαν για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες αποφάσισαν να μην τους επιτρέψουν να μπουν στο γήπεδο. Οι «χωριάτες» υποστηρίζουν πως είχαν ενημερώσει την πολωνική ομάδα για την κατανομή των εισιτηρίων, με τους ιθύνοντες της Λέγκια να υποστηρίζουν πως η Άστον Βίλα τους έδωσε λιγότερα εισιτήρια από αυτά που προβλέπονται βάσει κανονισμού.

Ο εκπρόσωπος της αγγλικής ομάδας, Κρις Χεκ δήλωσε: «Η έλλειψη συνεργασίας και η απογοήτευση από τους αξιωματούχους της Λέγκια Βαρσοβίας πριν από τον αγώνα ήταν εντελώς απαράδεκτη και βαθιά απογοητευτική. Αυτή η συμπεριφορά αύξησε τον κίνδυνο στον οποίο υποβλήθηκαν αστυνομικοί των Γουέστ Μίντλαντς και οι δικοί μας οπαδοί πριν από τον αγώνα και οι σκηνές αταξίας από τους οπαδούς της Λέγκια δεν έχουν θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ή στην πολιτισμένη κοινωνία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.