Λίβερπουλ: Σάρωσε στα βραβεία του Γενάρη

Απόρροια της τρομερής απόδοσης των "ρεντς" τον περασμένο μήνα.

Απόλυτη κυριαρχία της Λίβερπουλ στα βραβεία του μήνα στην Αγγλία, ενδεικτικά της εξαιρετικής της απόδοσης στην Premier League.

Συγκεκριμένα, παίκτης του μήνα στην Αγγλία για τον Γενάρη αναδείχθηκε ο Ντιόγκο Ζότα, που πέτυχε 3 γκολ και έδωσε 2 ασίστ σε 3 νικηφόρα παιχνίδια των “ρεντς”. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Πορτογάλου επιθετικού που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο.

Παράλληλα, παίκτης του μήνα βάση ψηφοφορίας του κοινού αναδείχθηκε ο Κόνορ Μπράντλεϊ. Ο 20χρονος Βορειοϊρλανδός κάλυψε τη θέση του δεξιού μπακ μετά τον τραυματισμό του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και τα πήγε περίφημα, μοιράζοντας 3 ασίστ και πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ στον αγώνα με τη Τσέλσι, στη νίκη της Λίβερπουλ με 4-1.

Τέλος, προπονητής του μήνα αναδείχθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός, που τον Γενάρη ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο των “ρεντς” στο τέλος της σεζόν, οδήγησε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας και στον τελικό του Carabao Cup. Είναι η δέκατη φορά στη καριέρα του Κλοπ που παίρνει το συγκεκριμένο βραβείο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.