Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Νέβιλ στο… πλευρό του Ράτκλιφ

Ο Γκάρι Νέβιλ θα έχει ενεργό ρόλο στη νέα εποχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την εξαγορά μετοχικού κεφαλαίου από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Χθες αργά το βράδυ έγινε γνωστό με κάθε επισημότητα πως ο ιδιοκτήτης της εταιρίας INEOS, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, εξαγόρασε ποσοστό μετοχικού κεφαλαίου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο Βρετανός επιχειρηματίας έχει θέσει κάποιους βασικούς στόχους για τον εαυτό του και έχει βάλει σημαντικές προτεραιότητες για την… αναγέννηση του συλλόγου. 

Ένας από αυτούς αποτελεί η ανακαίνιση του ιστορικού γηπέδου της ομάδας, «Old Trafford» και των γύρω περιοχών. Συγκεκριμένα, ο Ράτκλιφ θέλει να δώσει… νέα πνοή στο παραμελημένο από τους Γκλέιζερς στάδιο και έχει ήδη ζητήσει για αυτό τη βοήθεια του θρύλου της ομάδας, Γκάρι Νέβιλ

Ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» θα έχει ενεργό ρόλο στην αναδόμηση του «Θεάτρου των Ονείρων», το οποίο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα εάν θα δεχθεί μια μεγάλη ανακαίνιση, ή εάν θα χτιστεί, σχεδόν, από την αρχή. 

Να τονίσουμε πως ο Νέβιλ έχει στην κατοχή του, μαζί με άλλους θρύλους της ομάδας, δύο ξενοδοχεία στον ευρύτερο χώρο του «Old Trafford».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.