Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-4: Με τεσσάρα πλησίασε στον πόντο (highlights)

Η Μάντσεστερ Σίτι χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη (0-4) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπράιτον.


Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε το νικηφόρο σερί με εντυπωσιακό τρόπο, κατακτώντας μια εξαιρετική νίκη εκτός έδρας εναντίον της Μπράιτον με σκορ 4-0. Με τη  νίκη αυτη η Σίτι μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στον έναν μόλις πόντο, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Σίτι καθάρισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, επιδεικνύοντας έναν ασταμάτητο πνεύμα επίθεσης και αποφασιστικότητας. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-0, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις της για την επίτευξη του αποτελέσματος. Με άψογη οργάνωση και επιθετική αποτελεσματικότητα, η Μάντσεστερ Σίτι απέδειξε για μια ακόμη φορά την ποιότητα και το ταλέντο της. Ο Ντε Μπρόινε άνοιξε το σκορ στο 17’, ενώ ο Φόντεν πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα στέλνοντας δυο φορές την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε οκτώ λεπτά (26’, 34). Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Χούλιαρη Άλβαρες στο 62’. 

Αυτή η νίκη είναι ένα σημαντικό βήμα για τη Σίτι προς τον τίτλο, δείχνοντας πως είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει την κορυφή αυξάνοντας παράλληλα και την πίεση στην Άρσεναλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.